Boeken doneren

Het mooie aan het concept van Books 4 Life is dat iedereen kan bijdragen op zijn eigen manier. Door boeken te doneren steun je het goede doel. Het prachtige assortiment in de winkel is volledig te danken aan iedereen die boeken heeft geschonken. Alle boeken zijn welkom: romans, kookboeken, reisgidsen, kinderboeken, naslagwerken, dichtbundels, enzovoorts.

Wel zoeken we recente boeken van goede kwaliteit. Voor de volgende boeken hebben we daarom geen plaats: boeken met scheuren, beschreven bladzijdes of een kapotte kaft, voormalige bibliotheekboeken, studieboeken die meer dan 3 jaar oud zijn of naslagwerken die meer dan 10 jaar oud zijn.

Heb je nog postzegels over die je niet gaat gebruiken? Ook die zijn van harte welkom!

Om boeken te brengen (of halen natuurlijk) ben je van harte welkom op de Hertogstraat 2 tijdens openingstijden.

Veel boeken? Bij 3 of meer dozen stellen wij het zeer op prijs als je ons vantevoren een mailtje stuurt, voor een goede ontvangst (mocht de winkel onverhoopt gesloten zijn bijvoorbeeld) en zodat we er rekening mee kunnen houden in ons magazijn.

Elk boek een plek

Je boeken komen altijd goed terecht. Wat voor ons niet bruikbaar is, gaat naar andere stichtingen, non-profit organisaties en derden voor verkoop, hergebruik of creatieve doeleinden. Bijvoorbeeld naar een van onze vrijwilligers, die de boeken hergebruikt in haar bijzondere vorm van origami.